Airco Service in Almere

Airco service in Almere

Door een juiste klimaat in de auto kunt u ontspannen en geconcentreerd rijden. De airco zorgt ervoor dat uw beslagen ramen zo snel mogelijk oplossen, en met warmte dat u koel blijft. Voor het behoud van de kwaliteit van de auto en het comfortabel rijden is het daarom verstandig regelmatig uw airco te onderhouden met een airco check. Met een goede airco blijft u veilig en comfortabel rijden, laat een airco check uitvoeren bij ons in Almere.


0 +
Airco checks
Airco vervangen Almere

Airco service

✅ Voor hygiëne

✅ Voor veiligheid

✅ Voor comfort

Wanneer een airco service?

Het koudemiddel van uw airco neemt jaarlijks gemiddeld met 8 – 10% af, en om het airconditioning systeem goed te laten functioneren moet deze aangevuld zijn tot 70%. Het koudemiddel wat gebruikt wordt om de auto te verkoelen wordt daarnaast ook gebruikt als smeermiddel van andere onderdelen van de auto. Wordt een airco ingeschakeld waar geen koudemiddel meer in zit, dan kan dit schadelijk zijn voor het airconditioning systeem of uw auto. Wij adviseren daarom iedere twee jaar uw airconditioning systeem te laten controleren, en indien nodig de airco te vullen en reinigen. Wanneer de auto niet meer zo fris ruikt, de ramen beslagen blijven of de auto niet meer afkoelt, dan kunt u het beste al eerder een afspraak maken.

Wat zijn de kosten voor een airco service?

Bij een airco check wordt er gekeken of uw airconditioning systeem vrij is van bacteriën en schimmels, naar behoren werkt, en of het koudemiddel bijgevuld moet worden. Als alles in orde is dan betaalt u voor de hoeveelheid aan middelen wat is gebruikt voor het reinigen en het koudemiddel wat er is gebruikt voor het bijvullen. Welk koudemiddel wordt gebruikt is afhankelijk van de bouwjaar van uw auto. Mochten er toch meer problemen zijn met uw airconditioning systeem, dan nemen wij contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij bieden een airco service al aan vanaf €80,-.

×