Chiptuning Almere

Onze tuning bestanden worden keer op keer bewezen als betrouwbaar en effectief. Hoewel we ongelooflijke winsten in vermogen en koppel kunnen bieden, geloven wij ook in veilige en verstandige afstemming – daarom keren onze klanten keer op keer terug. Wij bieden een levenslange garantie tegen eventuele softwarestoringen, bovendien worden alle originele kaarten geback-upped op een speciale server, zodat het voertuig op elk moment in de toekomst kan worden teruggezet naar het oorspronkelijke formaat.

0 +
Auto's uitgelezen
0 +
Storingen verholpen
0 +
Auto diagnose apparatuur

Chiptuning Software

Voordat wij de software aanpassen, voeren we altijd een volledige diagnostische gezondheidscheck uit om ervoor te zorgen dat het voertuig zich in de juiste gezondheidstoestand bevindt en dat er geen actuele motorproblemen aanwezig zijn. Wij geloven dat rijeigenschappen en betrouwbaarheid net zo belangrijk zijn als prestaties en daarom kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in veilige handen is wanneer u ervoor kiest om af te stemmen met Zenter Perfomance @ Jay’s Autoservice

Chiptuning stage 1 - Remap

Ontworpen voor een standaard en ongewijzigd voertuig zonder hardware-upgrades. Een Stage 1 Remap verhoogt het vermogen en koppel en verbetert tegelijkertijd het brandstofverbruik. Verwijdert vlakke plekken en geeft een responsievere gasreactie zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid.

Eco Tuning

Steeds populairder met stijgende brandstofprijzen, zijn we in staat om de ECU-gegevens opnieuw te kalibreren om de brandstofefficiëntie te verbeteren. De toename van het koppel zorgt voor minder schakelen en gaspedaalbewegingen, wat resulteert in verbeterde brandstofverbruik en rijeigenschappen. Eco Tuning is alleen voor diesel voertuigen.

×